Hasonló tartalom

2013. november 8., péntek

“Entire communities are at risk of being forced out of Syria or of being killed inside the country.” UN Independent International

  https://secure.avaaz.org/en/petition/Prevent_Genocide_of_Middle_East_Christians_and_Other_Religious_Minorities/?fbdm 

 

Why this is important

“Entire communities are at risk of being forced out of Syria or of being killed inside the country.”
UN Independent International Commission of Inquiry on the Syrian Arab Republic

“We cannot accept and thereby facilitate what looks more and more like a particularly perverse program of cleansing in the Middle East, religious cleansing.”
Former French President Nicolas Sarkozy

“Churches in the Middle East are threatened in their very existence.”
Former Pope Benedict XVI


The lives of millions of people and the future of a religiously-diverse region are in great danger. Since the start of the Arab uprisings, the trend towards religious cleansing has accelerated:

Iraq: Of the approximately 1.5 million Christians, Mandeans and Yezidis in 2003, only a few hundred thousand remain.

Syria: Armed opposition groups chant, “Alawites to the grave, Christians to Beirut!” Several regions have already been cleansed of religious minorities.

Egypt: In the worst anti-Christian violence in over a century, radical Islamists have systematically attacked more than 130 Christian churches, homes and schools across the country since August 14, 2013.

Under UN Security Council Resolution 1366 and the 1948 Genocide Convention, the international community is obliged to respond to this crisis. The time for action is now. Raise your voice!

More information:

English: http://csi-usa.org/persecution.html
Deutsch: http://www.csi-schweiz.ch/avaaz
Français: http://www.csi-france.fr/avaaz

 Miért ez fontos" Egész közösségek a veszélye, hogy kiszorul a Szíria , illetve , hogy megölte az országon belül . "ENSZ független nemzetközi vizsgálóbizottság a Szíriai Arab Köztársaság
" Nem fogadhatjuk el , és ezáltal elősegíti mi úgy néz ki, és több, mint egy különösen perverz program tisztító a Közel-Keleten , a vallási tisztogatás. "A korábbi francia elnök, Nicolas Sarkozy
" Egyházak a Közel-Keleten fenyegetik azok létét. "Volt Benedek pápa

A milliók életét az emberek és a jövő egy vallásilag sokszínű régió nagy veszélyben . Kezdete óta az arab felkelések , az a tendencia, vallási tisztogatás felgyorsult :
Irak : A mintegy 1,5 millió keresztény , Mandeans és jezidik 2003-ban csak néhány százezer is .
Szíria: fegyveres ellenzéki csoportok ének , " Alawites a sírba , a keresztényeket, hogy Bejrút ! " Számos régiója már megtisztították a vallási kisebbségeket.
Egyiptom: A legrosszabb keresztényellenes erőszak több mint egy évszázada , a radikális iszlamisták rendszeresen támadta több mint 130 keresztény templomok , házak és iskolák szerte az országban, mivel augusztus 14, 2013 .
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa 1366 és az 1948-as népirtásról szóló egyezmény , a nemzetközi közösség köteles válaszolni a válságra . Az idő a cselekvés ideje . Emeld fel a hangod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése