A második holokauszt

SZEMBENÉZÉS
Életem nagyobbik részében nem érdekelt az iszlám világ és a Közel-Kelet politikája. A legtöbb magyar ember hozzám hasonlóan éli le életét. Természetesen hallunk a vallásról, és ismerjük az Allah és a Mohamed neveket is. Tudjuk, hogy a Korán a szent könyvük. Sokáig hittem azoknak, akik azt mondták: „Az iszlám egy külön világ. Ők mindig háborúznak, nem tudnak békében élni. Terroristák.”
A kedvenc tárgyam a matematika. Amikor egy érthetetlen képletet kell megfejtenem, nem csukom be a könyvet. Agyunkkal végtelen dolgot tudunk megtanulni, megérteni. Ezért létezik elménk, csak tőlünk függ, hogy vesszük-e a fáradtságot. Miért ne?
Tetszett amit eddig olvastál? Dobj egy lájkot az oldalunkra! Köszönjük!
Arra ösztönzöm az Olvasót is, hogy tegye most ezt, és ahelyett, hogy elfordulna a sokkoló valóságtól, szedje össze a bátorságát és civil, ártatlan emberként nézzen körbe a nagyvilágban!
Én akkor tettem ugyanígy, amikor hallottam a bevándorlásról. Láttam a televízióban tüntető tömegeket, a Franciaország és Anglia határán lévő elszánt embereket. Hallottam, ahogyan Orbán Úr ismételgetni kezdte a „bevándorló” szót, és természetesen elküldték nekem is  azt az igen-nem-nem kérdőívet, amire én logika órán elégtelen jegyet kaptam volna.
A MAGYAR TABU
Egyből felismertem, hogy nem kapok információt a határon túli helyzetről. Tudtam, hogy így csapdába eshetek, hiszen nem ismerem, hogy miből ered mindez. Kíváncsi lettem, mit titkolnak el előlem. Ha valamit csak hiszel, de nem tudsz, akkor bármikor át lehet téged verni. Figyelj!
  • Éhes vagy. Hozok neked nagyon finom pizzát. A ketchup a tetején fantasztikus. Jól is laksz, mosolyogva meg is köszönöd.
  • Most pedig azt mondom, valójában egy gyilkos alkotása volt ez, és a ketchup csak fűszerezett vér volt. Most is megennéd?
Ha nem bizonyosodsz meg a valóságról, akkor bárki átverhet téged. Találtam olyan linkeket, ahol azt állítják, hogy pár bevándorló elmondta, hogy az USA támogatja utazásukat. Programozóként én ilyen oldalt pár perc alatt gyártok a számodra. Pár ember egy képen, hatásos szöveg és hivatkozás egy médiára. Ha nem nézel utána annak, amit a hatalom elhallgat előled, csapdába esel, és egy gyűlölködő ember válik belőled. Nem arra figyelsz, ami a legfontosabb.
Az eltelt idő óta mára teljesen máshogy látom az iszlám világát. Keresztény vagyok. A biológiát is kedvelem, de nem vagyok biológus. Máshogy látom a bevándorlást is. Annyira, hogy már tudom, hogy ez valójában csak mellékhatása annak a pokolnak, amiről nem mesélnek a magyar embereknek.
Az összes hír, amit Magyarországon látsz a bevándorlásról eltörpül a valódi probléma mellett. Szánalmassá és nevetségessé válik minden felháborodás a szemetelésen, a menekülők viselkedésén. Szánalmassá válunk, hiszen a legnagyobb problémán nem háborodunk fel. Azt a valóságot mutatom be az Olvasónak, amit könnyedén be tudok bizonyítani. A bizonyítékok sokkolóak és önmagukért beszélnek. A bevándorlás azonnal eltörpül a valódi probléma mellett. Egyből megértjük, hogy a hatalom nem tájékoztat a lényegről, ehelyett egy színjátékot ad elő, hogy ne is keressük a valódi okokat.




Figyelem!
Népirtás történik Szíriában.

SZÍRIA, A MAGÁRA HAGYOTT VILÁG
Szíria. Az a hely, ahová Jézus követői menekültek a próféta halála után. A hely, ahol először hívták őket keresztényeknek. Az ország területén tíznél is több nemzetiség él együtt. Mondhatnánk erre azt, hogy ezért nem tudnak megférni egymás mellett. A valóságban e közösségek a vallások kezdete óta együtt élnek, és még ma is őrzik ősi építményeiket. Több millió lakosú, egyetemekkel tarkított városokban laknak. A keresztények központja Homsz, de sok él Aleppóban, Damaszkuszban is. Az ország elnöke alavita vallású, és hatalmának alapja a vallásszabadság. Az alaviták között élnek keresztények, arabok, muzulmánok, kurdok, drúzok és zsidók is.
Egy könyvet írhatnék arról a folyamatról, ami Szíriát e tragédiába sodorta. Az Olvasónak most csak az ártatlan civilek sorsát mutatom be. Azonban azt le kell szögeznem, hogy a kialakult káoszért az egész világ felelős. Törökországtól kezdve az Egyesült Államokig minden állam (és némán hallgató társai) mocskos kezeikkel csak a feszültséget szították. A török elnök azonnal kampányolni kezdett, hogy Szíriába exportálhassa saját politikai rendszerét. Az Egyesült Államok hivatalos közleményben ismerte el, hogy a szíriai politika ellen lázadó csoportokat támogat. Minden ilyen cselekedet a tragédia felé sodorta az országot. Szíria belső forradalmát külső érdekek egy óriási káoszba sodorták. Információk kezdtek kiszivárogni arról, hogy tömegpusztító és vegyi fegyverek jutottak az országba.
A civilek békés forradalmát hirtelen felhergelt, pusztításra éhes csoportok vették körbe. Elkezdődött az a rémálom, ami milliókat késztet menekülésre, miközben ennél is több civil rekedt Szíria határain belül és a mai napig küzd a túlélésért.
Végül e káoszt kihasználva Irakból betört Szíriába az Iszlám Állam és támogatóinak hadserege. A legkeményebb, legelszántabb ellenfélnek bizonyul. Zászlajuk, ruházatuk, pusztító fegyvereik magát a Sátánt juttatják eszünkbe. Korábban az elnök ellen harcoló szélsőségesek mára egyre több helyen az elnökkel együtt harcolnak az Iszlám Állam ellen. Az ország felismerte, hogy átverték. Nem is tudjuk elképzelni, milyen keserves küzdelmet folytat a magára hagyott Szíria a terrorista hadsereg ellen. A civilizáció bölcsője a tét. Keresztény kultúránk ősi emlékeit őrző világ a pusztulás szélén áll, miközben válogatás nélkül mészárolják le lakosságát.
aleppo





Aleppó 2015-ben, Szíria 2 és fél millió lakosú, 7000 éves városa
A világ eközben tétlenül üldögél, és a szemetelésen, a rendbontáson háborodik fel…
Mára az ország egy romhalmaz, nincs egészségügy, nincs oktatás. Aleppót, a több millió lakosú, 7000 éve létező nagyvárost porig rombolták, a szélsőségesek elzárták a várostól a vizet és az áramot.
Image #: 29269897 Destroyed buildings are pictured, after the cessation of fighting between rebels and forces loyal to Syria's President Bashar al-Assad, in Homs city, May 10, 2014. REUTERS/Ghassan Najjar (SYRIA - Tags: CIVIL UNREST CONFLICT) REUTERS /STRINGER /LANDOV
Homsz, a szíriai keresztények városa 2015-ben
Amikor először szembesültem a valósággal, szó szerint elsírtam magam. Patakokban folytak a könnyeim a látványtól. Rádöbbentem, hogy végig hazudtak nekem. Rádöbbentem, hogy a hatalom megpróbálta kiölni az embert belőlem. Ez az érzés eltartott pár napig. Sok millió ártatlan ember fájdalmát és kínos szenvedését láttam magam előtt.

childr01
Szíriai halott gyermekek

A VALÓDI PROBLÉMA
Azt mondják a magyar hírek, illegális bevándorló?
Én azt mondom: végtagjukat elvesztett, félfejű, haldokló gyermekek, őrületbe kergetett szülők, agyonvert idősek.
Azt mondják a magyar hírek, szemetelés, tüntetés?
Én azt mondom: milliós lakosságú városok teljes lerombolása.
Azt mondják a magyar hírek, a bevándorlók nem tisztelnek minket.
Én azt mondom, hogy nem lehet tisztelni azt, akit hidegen hagy a népirtás.
A fővárosban ragadt menekültek helyzete valójában csak egy színjáték.
Ahogy a pizzás példámban is láthattad, a hatalom nem a népirtásról beszél, csak a bevándorlókról. Ezért megeszed a pizzát. A politika minden döntése a színjáték része. Egy szót nem hallasz a sok millió áldozatról, a kegyetlen pokolról. Kapcsold be a rádiót és hallgasd a híreket! Illegális határátlépőkről beszélnek. A menekülteket feltartóztatják. Nagyon jól tudják, hogy ezzel feszültséget gerjesztenek. Így nevezheti a hatalom önmagát a magyarokat megvédő erőnek.
Amíg a magyar média nem a sok millió áldozatról és a lelketlen mészárlásról beszél, addig átveri az embereket.
Megesszük a pizzát. A valódi, sokkoló probléma nélkül láttatják velünk a folyamatot, és így nem értjük az eseményeket. Hazánkban a legtöbb feszültséget a saját politikánk gerjeszti a saját döntéseivel. Ha gyűlölsz, akkor a hatalomnak adsz igazat. Ez a játék lényege.
A Szíriát ért tragikus eseményeket kezdetben a nemzetközi média a szíriai elnök tetteinek tulajdonította. Bashar Al-Assad keményen fellépett az elmérgesedő tüntetések ellen, a tömegpusztító és vegyi fegyverek használatát a mai napig nem sikerült rábizonyítani. 2015-re már tisztán látható az a szélsőséges erő (és külső támogatói is körvonalazódnak), aki mindezekből nagy előnyre tesz szert.




A MENEKÜLTEK, AZAZ A TÚLÉLŐK
Sokan mondják azt: „Csak a férfiak menekülnek! Miért hagyják hátra családtagjaikat?”
Erre én azt válaszolom, hogy ostoba az, aki a bevándorlók nemek szerinti megoszlásából következtet a menekültekre. Szíriát és szomszédos államait kell alaposan szemügyre vennünk. A szíriai bevándorlók száma Európában augusztus 29-én 348.540 fő volt. Soknak tűnik, de induljunk ki Szíriából! Ne együk meg a pizzát!
Szíria menekültjeinek száma augusztus 29-én 4.088.078 fő volt. 12-szer több ez a szám annál, mint ahogy mi Európában azt megéljük.
Nem igaz, hogy mindenki Európába menekül.
Viszont sokkal nagyobb a probléma annál, mint ahogy mi azt itthon látjuk.
Szíria népessége 20 millió fő felett van. Képzeljük el, hány millió ember vált az ország határain belül áldozattá és hány ember hal meg ebben a pillanatban is.
Egy népirtás hatását éljük át 2015-ben.
A 4.088.078 menekülőnek 50 %-a kiskorú gyermek, és több nő menekül összesen, mint férfi. A szíriai férfiak többsége a mai napig elszántan harcol az Iszlám Állam ellen. Aleppó városában 300 veterán katona ragadt a város egyik repülőterén. Az Iszlám Állam teljesen körbezárta őket, mégis hősiesen visszavertek minden támadást. A mai napig ellenállnak. A szíriai hadsereg eközben hosszú ideje próbálja magát a veteránok közelébe küzdeni, de az Iszlám Állam elállja útjukat.
Homsz városát, a kereszténység fontos központját augusztus elején közelítette meg a szélsőséges hadsereg. Ezrek menekültek Homsz felé. Az érsek nyílt levélben kérte a világ keresztényeinek segítségét. A magyar politika még csak meg sem említette ezt. A legrégebbi keresztény közösségek pusztulása nem hír, csak a bevándorlás. Végül a szíriai elnök avatkozott közbe, és a mai napig távol tartja a terroristákat Homsz városától.
Az arabok védik a keresztények életét. Eközben a keresztények háborognak a szemetelés miatt…

isalep01
Az aleppói repülőtéren rekedt 300 szíriai katona
(forrás: http://www.islamicinvitationturkey.com/2015/08/14/battle-map-update-of-east-aleppo-syrian-army-on-the-offensive/)